Informatie en Regels

Informatie:
Epic Dollfair is een klein evenement, opgezet door dollliefhebber, voor alle doll liefhebbers!

Wat is er op de beurs te vinden:
-          Standhouders,
-          Bring en buy,
-          Doll EHBO,
-          Meetinghoek,
-          Doll Babysit tafel, bij de Entree

Huisregelement & F.A.Q.

Huisregels / F.A.Q.:
 De belangrijkste regel bij evenementen waar veel mensen aanwezig zijn is natuurlijk: Wees lief voor elkaar en heb zoveel mogelijk lol! Drink - met name bij warm weer - voldoende water en vergeet niet te eten! Doe een ander niks aan dat je zelf niet leuk zou vinden. Kortom, maak het gezellig! Hieronder zijn enkele huisregels opgesteld en is antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Lees deze voor het bezoek aan de beurs a.u.b. goed door. 

ALCOHOL & DRUGS Het gebruik van alcohol of andere verslavende middelen is op de beurs niet toegestaan.

HANDELEN/FLYEREN/SAMPELEN Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen, te flyeren en te sampelen op de beurs en het parkeerterrein.

LEGITIMATIEPLICHT Zoals vastgesteld in de Nederlandse wet geldt er op evenementen een legitimatieplicht. Dit houdt in dat de organisatie op elk gegeven moment met opgaaf van reden om een geldig identiteitsbewijs mag vragen.

MINIMUM ADVIESLEEFTIJD Er geldt een minimum adviesleeftijd van 16 jaar. Jongere bezoekers dienen te worden begeleid door een verantwoordelijke meerderjarige.

SCHADE / VERLIES / DIEFSTAL De organisatie en/of haar medewerkers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële dan wel immateriële schade, verlies of diefstal.

WAPENS Alle soorten wapens - werkend of niet-werkend - zijn bij dit evenement verboden. Bovenstaande regels zijn bindend. Overtreders hiervan lopen het risico van de beurs te worden verwijderd.

GEPASTE KLEDING Graag gepaste kleding dragen vanwege de leeftijd van jonge bezoekers.

RECASTS Het handelen in illegale kopieën is volgens de Nederlandse wet niet toegestaan. Vraag in geval van twijfel altijd om een certificaat van echtheid (COA).

F.A.Q.:

ETEN & DRINKEN Gezien er geen catering op de beurs aanwezig is, is het meenemen van eigen eten en drinken toegestaan.

FOTOGRAFIE & FILMEN Fotograferen en filmen van de goederen is toegestaan. Vraag bij het fotograferen / filmen van verkopers en publiek altijd om hun toestemming.

(HUIS)DIEREN (Huis)dieren worden mede om hun eigen bestwil niet toegelaten.

PINNEN Het is niet mogelijk om bij het evenement de pinnen. Wij verzoeken onze bezoekers hier rekening mee te houden.

ROKEN Roken is in het gehele gebouw verboden.